ékszerek modern nőknek és férfiaknak

exxer.hu

exxer.hu

Az 5 legszebb okosóra, ékszer

2017. szeptember 11. - mxr

A kevésbé jól sikerült példák után lássuk a hordható technológia azon darabjait, amelyek méltán viselik az ékszer vagy óra nevet, és a leírásukban talált stílusos, elegáns vagy sikkes jelzők olvasásakor nem tör spontán ki belőlünk egy kis nevetés. Felvehetjük őket akkor is, ha nem épp Rubint Réka imitátornak öltözünk, és viselésükkor nem úgy fogunk kinézni, mint egy szökevény a 80-as évekből. A stílus mellett pedig ezek az órák, ékszerek tömve vannak technológiával, amelynek célja, hogy fittebbek, kisimultabbak, egészségesebbek legyünk. 

 

1. Emporio Armani Connected

Az Armani hibrid órái is igen figyelemre méltóak, de most szeptemberben mutatja be érintőképernyős modelljét, amely a Shawn Mendes énekessel való együttműködés gyümölcse. Az órán az Android Wear 2.0. fut, így számos alkalmazás elérhető rajta, lehet vele válaszolni sms-ekre, hangvezérelt. A szíjak cserélhetőek és a változtatható óra-hátterek is nagyon jól sikerültek. Úgy látszik, Shawn nem csak a popzenében mozog otthonosan. 

armani_touchscreen.jpg

 

 

2. Michael Kors Access Sofie Smartwatch

Ez a női óra tekinthető az Emporio Armani Connected csinos unokahúgának is, mivel gyártása szintén a Fossil csoport szárnyai alá tartozik. Az Android Wear 2.0. használatával nagyon hasonló funkciókat tud, mint a fent bemutatott darab, vagyis aktivitás-mérést, emailek, FB-üzenetek, egyéb appok üzeneteinek jelzését, hangvezérelt Google szolgáltatást, stb. Viszont annyira csajos, még a 42mm-es tok ellenére is. Köszönjük, Michael Kors!

 

mk_sophie.png

 

3. Michael Kors Access Varick aktivitás mérő

Szintén a Michael Kors berkeiben készül ez az elegáns köntösbe bújtatott aktivitás-mérő. A kagylóörleménnyel palástolt központi egységet Swarowski kristályokkal díszített gombocskák vezetik át a láncba. A karkötő egyébként alap funkciókat tud: számolja tehát a megtett lépéseket és távolságot, becsüli az elégetett kalóriákat, és egy LED lámpa felvillanásával jelzi a korábban beállított célok elérését. Van benne alvásfigyelő, emellett lehet vele irányítani a telefon lejátszási listáját vagy fényképező funkcióját is. 

 

michael_kors_varick.jpg

 

 

 

 

4. Ringly gyűrű és karkötő

A  New Yorki székhelyű startup intelligens gyűrűi és karkötői évek óta nagy sikernek örvendenek mind a szakma mind a vásárlók körében. A gyűrű vagy karkötő formába rejtett technológia arannyal bevont nemesacélból készült és féldrágakövekkel díszített. Olyan elfoglalt nőknek szánták, akik egy tárgyalás vagy vacsora közepette nem szeretnének percekig turkálni táskájukban, hogy végül egy mihaszna reklám-smst vagy spamet olvasgassanak, ezért diszkréten rezeg, illetve villog, ha az előre beállított hívások, üzenetek érkeznek a telefonra. Emellett számolja a megtett lépéseket is.

ringly_karkoto_labradorite.jpg

  

5. Tag Heuer Connected Modular 45

Az okosórák doyenje. Modularitása olyan messzemenő, hogy a szíjjal a márka korábbi modelljeivel is cserélhető. Egyébként 56 variáció választható belőle. Van benne mi szem-szájnak ingere, egy atom Intel meghajtó, 4GB tárolókapacitás, beépített wi-fi, GPS, és NFC, vagyis fizetni is lehet vele. Jó azért egy kicsit kell rá gyúrni mind anyagilag, mind azért, mert a 45 nem a második világháború végének állít emléket, hanem a tok méretének számát jelzi milliméterekben. Állítólag októberben elérhető lesz egy 39mm-es modell is, azoknak, akiket nem talál minden reggel a konditeremben. Esetleg bevállalósabb nőknek.

tag_heuer_connected.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exxer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812809482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2018.01.28. 23:35:06

Gyönyörűek, akarom mindet
süti beállítások módosítása