ékszerek modern nőknek és férfiaknak

exxer.hu

exxer.hu

Hugo Boss Smart Classic

2016. november 16. - mxr

Egy elegáns okosóra, amely első látásra pont úgy néz ki, mint egy sima analóg Hugo Boss darab. Az ára sem magasabb. Ugyanakkor tud kommunikálni a telefonnal és található benne némi aktivitás-mérés. Bár nem túl sok.

A szeptembertől kapható Hugo Boss okosóra igazán szép darab. Lényegében egy analóg óra kissé felturbósítva. Számlapja letisztult, a tokja acél, a bőrszíj krokodil mintás. A designt a Movado cég jegyzi, kapható rozé arany tokkal és barna szíjjal is. Az ára nagyjából megegyezik egy analóg Hugo Boss óráéval, most 295$.

hugo_boss_smart_classic_resized.jpg

 

A számlap alján  található egy digitális kijelző, ezen olvashatóak a további infók. A telefonnal kommunikálva megjeleníti az órán a hívásokat (azt is, hogy ki a hívó), az üzeneteket, e-maileket, Facebook üzeneteket. A jelzések mellé vibrál is, különböző erősséggel, ha szeretnénk. Például vibrálhatnak nagyon az emailek, kicsit az FB üzenetek.

Található benne ezen kívül némi aktivitás-mérés is, de csak módjával. Számolja a megtett lépéseket, meg lehet nézni, hogy aznap mennyit gyalogolt az ember lánya vagy fia. Látható még az előző napi teljesítmény is. De más már nem. Nincs benne alvásmonitor, sem kalória számlálás. Az okos funkciókat a HP szállította az Hugo Bossnak.

Az óra, ha nem használják túl, 4-5 napig tart ki töltés nélkül. Ha már lemerült, a hátlapon található pici mélyedésbe illeszthető a töltő.

További információ az Hugo Boss website-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://exxer.blog.hu/api/trackback/id/tr4311962589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása