ékszerek modern nőknek és férfiaknak

exxer.hu

exxer.hu

Anyák napi okos ajándékok

2017. május 03. - mxr

Withings Activité Steel HR - Special Edition Leather

Szép ajándék a Withings ez a limitált szériás HR Activité Steel. Az ára kb. 30 EUR-val magasabb, mint a többi Steel HR-eké, cserébe olasz mogyoró színű bőrszíjjal gazdagodik viselője. Azért úszáshoz szilikon pántra is lehet cserélni a szép szíjat, hiszen az óra 50 méterig bírja. Az úszás alatt számolja a megtett távolságot, csakúgy, mint a futás és a séta alatt, a megtett kalóriák pontosabb becslését a beépített pulzusmérő teszi lehetővé. Elég csak 20 naponta tölteni. Elegáns ajándék, és még ideér.

Ár: 57.441 Ft. (184€)
Kapható: https://www.withings.com withings_special_edition.jpg

 

Fitbit Flex 2

A Fitbit alap modellje jó választás lehet olyan Anyukának, aki még csak most ismerkedik az aktivitás-mérők világával. Az ára viszonylag mérsékelt, viszont megbízhatóan tudja az alap-méréseket, összesíti a futás, úszás, aerobic edzéseket, napi összefoglalót készít, követi az alvást, rezgéssel jelzi a telefonra érkezett hívásokat, üzeneteket. Az elem csak öt napig bírja, viszont stílusos, könnyű viselet, és vízálló. A levendula és pink színek jól illeszkedhetnek egy női ruhatárhoz.

Ár: 24.900 Ft.
Kapható: http://www.istyle.eu

 

fitbit_flex_levendula.png

 

 

 

3. Fitbit Alta Fémszíj

Ha már haladóbb Anyukával állunk szemben, aki esetleg rendelkezik egy Fitbit Altával, szép ajándék lehet egy bőr- vagy fémszíj, amelybe az aktivitás-mérő szenzoros része átrakható. Itt most egy 22 karátos arannyal bevont karpántot mutatunk be, amelybe mind az Alta, mind a pulzusmérővel felszerelt Alta HR mérő-magja beilleszthető - bár a cég figyelmeztet rá, hogy az utóbbi esetében a pulzus-mérés csak a szorosabban illeszkedő szíjak esetén működik pontosan. Egy ilyen kiegészítő nagyon egyedi, biztos nem jön szembe az utcán vagy az étteremben.

Ár: 39.900 Ft.
Kapható: http://www.istyle.eu

fitbit_alta_femszij_arany_rs.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exxer.blog.hu/api/trackback/id/tr7912454799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása