ékszerek modern nőknek és férfiaknak

exxer.hu

exxer.hu

Michael Kors okoskarkötők és a felesleges kalóriák transzferálása

2017. február 11. - mxr

Üditően szépek a Michael Kors karkötőkbe rejtett aktivitás-mérői. Az aktivitás mérés alap szintjét tudják produkálni, cserébe az áruk sem túl magas. Ha kicsit többet áldozunk rájuk, támogathatjuk a harmadik világ gyermekeit is.

A Michael Kors csoport nemrég rukkolt elő Access termékeivel, amelyek között okosórák és aktivitás-mérők is találhatók.

A Crosby az alapmodell, de mégis az egyik legjobban sikerült darab. Divatos, stílusos, hordható sportos és elegáns szettekhez is. Négy féle színben kapható. Az ára 99€, vagyis nagyjából 27.500 Ft, ami az aktivitás-mérők körében elég mérsékelnek számít. A szenzoros rész 2,3 cm-es, ami valamivel diszkrétebb, mint a versenytársai, nemesacélból, gyöngyházbevonattal, szilikon pánttal készült. 

michael-kors-crosby.jpg

Funkcionalitásában nagyon hasonlít a Swarowski Shine-ra, talán azért is, mert a Misfit-et is magába foglaló Fossil-csoport gyárjta a Michael Kors órákat is. Számolja tehát a megtett lépéseket és távolságot, becsüli az elégetett kalóriákat, és egy LED lámpa felvillanásával jelzi a korábban beállított célok elérését. Van benne alvásfigyelő, emellett lehet vele irányítani a telefon lejátszási listáját vagy fényképező funkcióját is. 

Androidos és iOSes telefonokkal egyaránt működik, és lehet integrálni más fitness appokba is, mint például a Jawbone UP, az Apple HealthKit, a Google Fit és az UA Record. Elemmel működik, amely cirka négy hónapig kitart, így nem kell tölteni.Bár nagyon vonzó darab, a vevői vélemények tanúsága szerint óvatosan szükséges bánni a szíjjal, amely könnyen kioldódik, ami akár a karkötő elvesztéséhez vezethet.

Talán részben ezek a tapasztalatok is vezettek egy újabb kiadáshoz, amely nemrég érkezett meg a Michael Kors boltokba.

michael_kors_varick.jpg

A Varickban, amelynek ára 119€, vagyis nagyjából 37.000Ft, a szenzoros részt kristályos köröcskék vezetik át a láncba. Itt már más a zár-megoldás:

michael_kors_varick_2.jpg

 

 

De ha még masszívabb szíjra vágyunk és mellette szuper-trendik is szeretnénk lenni, érdemes kipróbálni a Watch Hunger Stop speciális kiadású aktivitás-mérőt. Ha vásárolunk egy ilyet, a Michael Kors 100 étkezést biztosít nélkülöző gyerekek számára az ENSZ Világ Élelmezési Programjának. Szóval virtuális áttranszferálhatjuk a kalóriákat, amelyekből nekünk úgyis túl sok jut. Ennek a darabnak az ára 149 €, vagyis cirka 46,000 Ft. 

michael_kors_watch_hunger_stop_2.pngEgyelőre az aktivitás-mérők Magyarországon nem elérhetők, legalább Münchenig kell utazni értük, vagy szerezni egy idős rokont Olaszországban, akinek kiszállítja a webshop az árut.

A bejegyzés trackback címe:

https://exxer.blog.hu/api/trackback/id/tr1512147885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása