ékszerek modern nőknek és férfiaknak

exxer.hu

exxer.hu

Luxus okosórával tarol a Filippo Loreti a Kickstarteren

2017. november 16. - mxr

Még két napig tart a Filippo Loreti okosóra kampánya a Kickstarteren, ahol már eddig is több, mint 3 millió €-t sikerült generálni több, mint 14 ezer támogatótól.

 

fl_renessaince_2.jpg

 

Az olaszos eleganciára hajazó litván startup célja, hogy luxus-órákat áruljon a szokásosnál lényegesen olcsóbban. Ezt úgy éri el, hogy kihagyva a hosszú disztribúciós láncot (importőrök, viszonteladók, kiskereskedők), közvetlenül a vevőknek adják óráikat, legalább 80%-os kedvezménnyel. Ugyanakkor mivel olasz designerekkel terveztetik és nagy hagyományú svájci gyárban készítettik óráikat, magas minőséget kínálnak. 

A Kickstarter közösség bizalmat szavazott a márkának. 2014-ben közel 1 millió eurót gyűjtöttek össze, 2016-ban pedig 4,8 milliót. Ráadásul utólag sikerült is elkészíteni és leszállítani az órákat, ellentétben számos közösségileg finanszírozott projekttel, amely a süllyesztőben tűnt el.

Ezúttal a cég az okosórák piacára tervez betörni egy hibriddel, amely a Renessaince néven fut.

 

fl_renessaince.jpg

 

A modell, amelynek gyártásába most 139 eurotól (kb. 43 ezer forinttól) lehet bekapcsolódni, a szokásos okosóra funkciókat tudja. Technikai szempontból az egyetlen előnye versenytársaiéhoz képest az, hogy a tipikus 4-5 hónap helyett 12 hónapig bírja egy elemmel. Ezzel együtt fő erőssége a külcsíny. Illetve a nagy megtakarítás a többi luxus kategóriás órához képest. Persze ehhez az is kell, hogy elhiggyük: ha egy Filippo Loretivel a csuklónkon túrunk dús hajunkba, az legalább olyan erős hatású lesz, mint ha ezt egy arany Rolexszel felfegyverkezve tennénk.

 

fl_renessiance_3.jpg

 

 További információ a projektről. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exxer.blog.hu/api/trackback/id/tr3413278209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása